— 10 augustus 2022

Ken je ‘Zing een nieuw lied’ al?

Zingen is iets moois. We genieten allemaal van de bekende liederen, hymnen, psalmen en gezangen, maar laten ons ook graag inspireren door nieuwe liederen. Ken je 'Zing een nieuw lied' al?

Zing een nieuw lied: muzikale inspiratie voor kerk en gemeente

Ontdek nieuwe christelijke liederen voor gebruik in diensten en aanbiddingsavonden of om samen te zingen met je koor, je bijbelstudiegroep of op andere plekken. Ben je op zoek naar hedendaagse aanbiddingsliederen, kerkliederen of nieuwe bewerkingen van bestaande liederen? Welkom!

Hoe werkt het?

We presenteren regelmatig onze favoriete nummers en geven achtergrondinformatie over hoe liederen tot stand zijn gekomen. Ook delen we bijbelverwijzingen en we vertellen over de thema’s die in het lied voorkomen. Zodra je een nummer hebt gevonden waarmee je aan de slag wilt, zijn er bronnen zoals video’s, bladmuziek, leadsheets en een tekstdocument om je te helpen dat nummer te leren en uit te voeren.

Wat maakt ons uniek?

  • Wij zijn gericht op het Nederlandse taalgebied en werken nauw samen met diverse componisten en tekstschrijvers.-
  • Wij zijn gespecialiseerd in liederen voor alle leeftijden in verschillende genres.
  • We presenteren een brede selectie van liederen voor gebruik in kerkdiensten, tijdens aanbiddingsavonden, reflectie momenten, etc.
  • We zijn onderdeel van Small Stone Media, de muziekuitgeverij met een hart voor christelijke muziek.
  • We ondersteunen componisten, arrangeurs en tekstdichters in Nederland en daarbuiten in hun muzikale missie. Zo kunnen ze geweldige muziek produceren met als doel: mensen van alle leeftijden en achtergronden inspireren en het Goede Nieuws verspreiden.

Ook gratis inspiratie ontvangen?