— 25 augustus 2022

Small Stone Media in ‘n nieuw jasje

Aan het begin van dit nieuwe seizoen 2022-2023 presenteren we onze nieuwe website. Een nieuw jasje voor Small Stone Media, maar onderhuids blijven we wie we zijn: gedreven door onze passie voor (christelijke) muziek.

Als je afgelopen tijd onze website hebt bezocht, kan het je haast niet ontgaan zijn: er is het een en ander veranderd. Onze oude website stamde uit 2015 en was ondertussen toe aan een flinke update. We zijn erg blij met het resultaat: een snelle, frisse, moderne website die weer helemaal up-to-date en bij de tijd is. En daarmee klaar voor alle mooie projecten waar we vanuit Small Stone Media mee bezig zijn.

Hieronder nemen we je mee in wat er precies veranderd is:

De nieuwe website van Small Stone Media

— Design

Onze nieuwe website is helemaal opnieuw opgebouwd met WordPress. Het design heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, maar tegelijkertijd zijn er bepaalde elementen gebleven. Zo heeft het logo een kleine update gekregen, maar is in essentie onveranderd. Ook de kleuren – Keltisch blauw en zilvergrijs – zijn overeind gebleven.

— Flow

In het herontwerp van onze website hebben we opnieuw nagedacht over het doel van onze website: Voor wie is deze website? Wat bieden wij? En hoe kunnen we dit zo logisch mogelijk laten zien? Het resultaat hiervan is zichtbaar: onze website is nu nog overzichtelijker, beter te navigeren en alle informatie die je maar wilt is slechts ‘one click away’.

Heb je tips om onze website nog beter te maken? Neem contact op met onze afdeling Communicatie.