— 25 augustus 2022

‘Keep on Singing’ — repertoiredag 24 september

Meld je snel aan voor 'Keep on Singing', de repertoiredag van Small Stone Media voor een muzikale, inspirerende start van het nieuwe koorseizoen.

Het programma van de repertoiredag ‘Keep on Singing’

Op zaterdag 24 september ben je van harte welkom in Barendrecht waar om 10.30 uur de koffie en thee klaar staat en het team van Small Stone Media je met open armen zal ontvangen. Vanaf 11.00 uur hebben we een prachtig programma voor je klaar staan waarin we natuurlijk heerlijk met elkaar gaan zingen tijdens een inzing- en stemvormingssessie maar waarin we ook met elkaar een aantal liederen doornemen die we je vooraf toegestuurd hebben.

Nieuwe plannen, lunch en live optredens

Op deze repertoiredag is er tussendoor tijd voor inspiratie door bijzondere gasten en delen we graag een aantal nieuwe initiatieven waar de afgelopen periode achter de schermen hard aan is gewerkt.

Na de lunch, die extra lekker zal smaken door een aantal live optredens, vervolgen we het programma en presenteren we graag een mooie selectie nieuw repertoire waar je komend seizoen met je koor mee aan de slag kunt.

We sluiten de dag af met een livestream waar we onder begeleiding van onze pianist en ondersteunt door ons Vocal Team een aantal liederen live uit zullen voeren en we een online programma brengen om kijkers in het land mee te inspireren.

Een waardevolle dag door alle muziek, informatie en inspiratie die je meeneemt naar huis.

Deelname € 25,00 (incl. BTW) per persoon. Maximaal 3 personen per koor/groep dus geef je snel op. Geef je op door een mail te sturen aan: [email protected]